Brubeck shop

logobrubeck.jpg_300x200_df

About Brubeck:

BRUBECK is een snelgroeiend Europees merk van functionele sport- en outdoor kleding met een bijzonder goede prijs/kwaliteit verhouding.
We ontwerpen en vervaardigen zeer hoogwaardige kleding die bijdraagt aan de gezondheid en het comfort van mensen met een actieve levensstijl. Onder de lijn “ACTIVE” wordt de kleding voor onder andere fitness, wielrennen, hardlopen, golfen, skiën en motorrijden op de markt gebracht. Daarnaast leveren we katoenen en wollen naadloos ondergoed onder de lijn “COMFORT”.

Al 9 jaar zijn we gespecialiseerd in het produceren van kleding met als belangrijkste doelstellingen warmteregulatie en doeltreffende bescherming van het lichaam tegen ongunstige weersomstandigheden . Onze filosofie is dan ook samengevat in ”BRUBECK – YOUR BODYGUARD”.

BRUBECK wordt geproduceerd in onze eigen fabriek met een van de meest moderne productielijnen in Europa, die ook gebruikt wordt door andere bekende merken. Hierdoor zijn we in staat om u te voorzien van de hoogste kwaliteit kleding. De geavanceerde machines, samen met de nauwkeurig geselecteerde garens, garanderen de beste oplossingen en functionaliteit van onze producten. Gericht op activiteiten in verschillende seizoenen en uiteenlopende situaties. Onze inspiratie halen we uit de passie en uitdagingen van onze klanten die wij ondersteunen in het behalen van hun actieve doelstellingen door ze gebruik te laten maken van de thermo regulerende eigenschappen van onze kleding.

Meer informatie vindt u op: www.brubeck.nlGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*